Estàs a: Inici - Esports - Vela
Quadre de medalles

Vela

En uns jocs esportius entre illes sembla clar que els esports de vela hagin de tenir presència i tradició. A causa de les localitzacions d'algunes de les illes, molt al nord i amb condicions extremadament fredes per a la navegabilitat, sol passar que algunes d'aquestes decideixin, quan són organitzadores, no comptar amb la vela per a les rutines dels Island Games.

En els esports de vela es disputen Laser radial, Laser estàndard, així com surf de vela. El millor esportista que ha donat Menorca en els Island Games ha estat el surfista Jonathan Dunnett, que va aconseguir dos ors, a Aland 2009 i Wight 2011, i que va encapçalar l'històric podi d'Aland on els tres primers classificats van ser menorquins. El van acompanyar en el podi Sebastià Mercadal i Loren Mesquida. Aquests resultats li van valer a Menorca per penjar-se l'or en equips.

En l'àmbit de conjunt, Menorca té quatre medalles més, una de plata i tres de bronze.

Delegat IGA: Jordi Ferrà Merce
E-mail: jordif15@hotmail.com

Delegat federatiu: Carlos Sánchez Rodrigo
E-mail: taysanchezrodrigo@gmail.com

Tècnic:
 
Agenda


Properes activitats
No s'han trobat activitats
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te