Un centenar de joves coneixen ‘IGA Creix amb tu’

ImatgeEl programa ‘IGA Creix amb el teu’ segueix creixent a un bon ritme. Es tracta d'una de les novetats per al bienni 2018-2019 i en el qual IGA Menorca intenta traslladar a les aules una proposta similar als Island Games perquè els més joves puguin conèixer de primera mà en quina consisteix IGA. Aquest estiu, per exemple, prop d'un centenar de nens i nenes han pres part en ‘IGA Creix amb tu’.

El programa s'ha compartit a les diferents escoles d'estiu que gestiona l'empresa Biosport Menorca a Sant Lluís, Es Mercadal i Ciutadella, on han participat 35, 25 i 32 nens i nenes, respectivament, per a un total de 92 futurs esportistes.

La primera escola que va viure l'experiència d'aquest projecte va ser la de Sant Lluís, en el mes de juliol, mentre que el torn des Mercadal va ser a l'agost i va arribar a Ciutadella al setembre. La proposta va consistir en la organització de diferents equips als quals se'ls va assignar una illa de les 24 que formen IGA Internacional. Amb la seva nova bandera, van competir en diferents esports que s'assemblaven als quals estan en la disciplina IGA, en una primera part més esportiva, i després van participar en un trivial sobre IGA Menorca.

A més, dins del treball s'incloïa estudiar i conèixer a fons l'illa que representaven per després explicar totes les seves peculiaritats als altres participants. De cada activitat es recollia una puntuació i s'establia una classificació.

El projecte ‘IGA Creix amb tu’ es va engegar a principis del 2018 i ja ha passat per sis centres d'educació primària. Per a aquest nou curs, l'objectiu és treballar amb alumnes de tercer i quart d'ESO.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te