Pons, Vilallonga i Torres, rumb a Gibraltar

ImatgeEl triatló ja té pràcticament tot el seu equip definit pels Island Games de Gibraltar 2019 que tindran lloc del 6 al 12 de juliol després de la disputa del Artiem Half Menorca el cap de setmana passat en Fornells. Olga Pons, Xavi Vilallonga i Miquel Torres s'han guanyat la plaça per mèrits esportius, mentre que la segona plaça femenina compta amb un empat que haurà de resoldre el Comitè Tècnic de IGA, tal com explica el reglament.

Vilallonga va aconseguir el seu bitllet per a Gibraltar en acabar per davant d'Albert Sabater en una bonica disputa en la distància Half, un duel en el qual per moments va haver-hi molta igualtat i que va acabar amb Vilallonga entrant en vuitè lloc general (4:35:19) i Sabater sent 15º (4:49:21). Torres, per la seva banda, va acabar en tercer lloc de la general en Short (1:46:48) i va sumar el triomf en IGA.

En féminas, Olga Pons va confirmar el que era un secret a veus, la seva presència en Gibaltar en entrar en segona posició general (1:56:51). Va ser la guanyadora en la disputa IGA per davant de Nuri Sbert (3ª en la general, 2:03:00) i de Julia Rita (8º en la general, 2:10:39). La segona plaça IGA en féminas va acabar en empat ja que Gemma Marquès va ser quarta (2:11:33) i Maria Fiol va ser cinquena (2:17:49). Tal com reflecteix el reglament serà el Comitè IGA el que decideixi qui es porta la plaça.

Quedarà per definir la cinquena plaça que s'atorga per valors i que es decidirà a partir d'una sèrie de criteris explicats en www.igamenorca.es i que els participants hauran de complir per optar a ella.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te