David Ponseti estrena la lluita per estar a Gibraltar

ImatgeLa vela torna als Island Games a Gibraltar 2019 i a Menorca s'ha despertat molta expectació. Un total de 16 regatistas van prendre part en la primera competició classificatòria que va tenir lloc el cap de setmana passat en aigües de Fornells coincidint amb el Memorial Gumersindo Riera i que suposa el tret de sortida a la fase de classificació. El jove David Ponseti es va portar la primera victòria. El 6 d'octubre, as Castell, tindrà lloc la segona cita.

Les condicions climatològiques per a la primera prova IGA de vela van ser molt favorables gràcies al vent que va fer a la Illa el cap de setmana passat i que va omplir d'acció i color el camp de regates de Fornells. Ponseti va ser el més regular en acabar totes les seves mànigues amb 4 punts, seguit pels seus companys d'equip en el CN Ciutadella, Pepe Gornes i Chantal Cavaller, amb 16 punts.

La vela menorquina, que acumula 11 medalles en els Island Games, tres d'elles d'or, torna als jocs després de l'absència en Gotland en 2017. La competició es realitzarà en el camp de regates properes al penyal de Gibraltar al llarg de la setmana del 6 al 12 de juliol de 2019.
En total es disputaran cinc competicions més, com a mínim de vela, que serviran per definir quins esportistes representaran a Menorca a Gibraltar. La propera serà el Memorial José Preto – CN Villacarlos, els dies 6 i 7 d'octubre, seguit del Trofeu Juan Florit del CM Maó, els dies 20 i 21 d'octubre i del Trofeu Almirant Ferragut del CN Ciutadella, els dies 3 i 4 de novembre. En 2019 es realitzaran les proves restants.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te