Bagur guanya i Sara Tudurí es reafirma

ImatgeEl segon torneig classificatori per a Gibraltar 2019 de tennis taula es va saldar amb el triomf de Xavi Bagur i de Sara Tudurí, el segon, en una cita en la qual van participar 22 esportistes entre la categoria masculina i femenina i que va tenir lloc en el poliesportiu donis Mercadal dissabte passat.

En la competició femenina, Tudurí va reeditar el títol imposant-se en la final a Montse Morlà, mentre que en tercer lloc va acabar Dolores Morente.

En homes, Xavi Bagur, que va ser tercer en el primer torneig, es va rescabalar amb un triomf en la final davant Toni Tudurí, que deixa la classificació provisional molt estreta amb 40 i 45 punts respectivament. Joan Bibiloni va ser tercer i Jordi Pons, quart.

La propera cita tindrà lloc el divendres 12 d'octubre en un poliesportiu que encara està per definir i que s'anunciarà a la web, www.igamenorca.es.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te