Matias Gornés sorprèn a Mascaró

ImatgeLa fase de classificació de ciclisme pels Island Games de Gibraltar segueix més oberta que mai després que Matias Gornés s'imposés en la cinquena prova IGA, que coincidia amb el trofeu Festes de la Mare de Déu de Gràcia, i que es va dur a terme en un circuit en la quarta fase del Polígon Industrial de Maó.

Gornés es va portar el triomf per davant de l'altre favorit a representar a Menorca en els jocs que se celebraran del 6 al 12 de juliol de 2019 en el penyal britànic, Xavi Mascaró, qui va entrar en segon lloc, seguit Joan Vilallonga. Els tres es van disputar el triomf al sprint després d'anar tota la carrera escapats. Els participants havien de donar 20 voltes a un circuit de 2 quilòmetres al polígon.

Solament queda una prova perquè conclogui la fase de classificació IGA de ciclisme i serà la que tindrà lloc, en principi a la urbanització de Coves Noves, el mes de desembre. En aquesta cita es decidirà qui és el guanyador de la fase i s'assegura el bitllet per a Gibraltar.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te