Set judocas repeteixen triomf i s'acosten a Gibraltar

ImatgeSet judocas menorquins tenen el seu bitllet als Island Games de Gibraltar més a prop que mai. Aquests esportistes van reeditar en el segon torneig classificatori els triomfs assolits en el primer. Va ser en el poliesportiu des Castell i amb una participació de 56 esportistes, alguns van repetir, en combats de 4 minuts.

Els judocas menorquins que van repetir victòria i que tenen a les seves mans la plaça per competir en els jocs que es disputaran a Gibraltar durant el mes de juliol de 2019 són Damià Taltavull, en 60kg, Óscar Lázaro, en 73kg, José Luis Sánchez, en 81kg i Oriol Salvador, en 90kg, en categoria masculina, mentre que en la femenina, van anar Maria Sans, en 52kg, Tania Teixidor, en 57kg i Llucia Rovellada, en 70kg.

A més, la resta de guanyadors van ser Coral Sánchez, en 48kg, en dones, i en homes, Jaume Olives, en 66kg, i Didac Sánchez, en 100kg.

Ara la competició classificatòria dels Island Games en Judo es pren un descans fins al proper 6 d'octubre quan se celebri la tercera sessió d'entrenament. Després, els esportistes aspirants a representar a Menorca en la localitat britànica es veuran les cares el dia 1 de novembre, en la tercera competició.

 
 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te