Bagur-De Olivar guanyen i estaran a Gibraltar 2019

ImatgeMalgrat la igualtat, no va haver-hi marge per a la sorpresa. Encara que sí emoció, i molta, en la final de la fase de classificació de vólei platja masculina, on Pepe de OIivar i Francesc Bagur es van imposar en una final molt disputada i es van guanyar la plaça esportiva per representar a Menorca en els IGA de Gibraltar 2019. S'uneixen així a la parella femenina, Magda Kralikova i Vanesa Ruíz, que van signar el seu bitllet en l'anterior torneig, i ho refrenderaron amb un nou triomf en la final, celebrada el dissabte en Cala en Porter.
Menorca repetirà representants en el torneig de vólei platja tant masculí com a femení. La victòria de la parella de Ciutadella, David Serra-Joan Rotger, en el penúltim torneig va fer sotsobrar la superioritat mostrada per Bagur-De Olivar fins al punt que va deixar el torneig obert fins a l'última jornada. Set parelles femenines i cinc masculines van prendre part en l'últim torneig de classificació.
El guió previst es va mantenir fins a la final masculina on es van trobar de nou Rotger-Serra i Bagur-De Olivar. Va ser un partit molt disputat, que es va haver de resoldre en el ‘tie break’. La dupla de Ciutadella es va portar el primer joc per 21-12 mentre que Serra-Rotger van ser capaços d'igualar el duel en un emocionant joc que va acabar per 21-23. En l'últim acte, la igualtat es va mantenir i es va decidir en favor dels guanyadors per 15-13.
En féminas, nou triomf per a Ruiz-Kralikova que tindran la possibilitat a Gibraltar de millorar la seva medalla de bronze aconseguida en Gotland. Les de Ciutadella van guanyar, també en un duel molt ajustat, a la parella formada per Montse Cardona, medallista d'or en IGA, i Wanda Banguero per 21-15, 18-21 i 15-5.
Restarà per conèixer quina parella ocuparà la plaça de vóley platja reservada a valors, un programa que es va introduir en l'anterior edició dels jocs i que pretén premiar no solament els resultats esportius sinó el compromís dels esportistes amb el projecte IGA Menorca.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te