Sara Tudurí i Antonio Tudurí s'estrenen amb victòria

ImatgeEl Tennis Taula va donar formalment el seu primer pas cap als Jocs de Gibraltar 2019. Ho va fer gràcies al primer torneig classificatori que es va disputar dissabte passat en el poliesportiu municipal des Castell, amb 18 participants i en el qual Sara Tudurí, qui ja va representar a Menorca a Jersey 2015, i Antonio Tudurí van ser els primers guanyadors.
La competició masculina va comptar amb 16 participants que es van dividir per sorteig en quatre grups de quatre jugadors, amb un cap de sèrie per grup. Es van dur a terme els enfrontaments entre ells a manera de lliga i els dos millors de cada grup es van classificar per a quarts de final.
Antoni Tudurí i Jordi Pons van ser els millors del campionat i es van citar en la final. Tudurí es va desfer en cambres i en semifinals d'Andreu Fernández i Xavier Bagur, respectivament, mentre que Pons va fer el propi amb Lorenzo Tudurí i David Gottshalk. En la final, Tudurí va imposar la seva experiència davant Jordi Pons. En la final de consolació, Gottshalk va guanyar a Bagur, acabant tercer i cambra, respectivament.
En la competició femenina les participants van ser Sara Tudurí i Montse Morlà, qui van disputar un partit a tres sets, resolent-se a favor de la primera per 3-0 (11-2, 11-5 i 12-10).
La segona competició de tennis taula es disputarà en el poliesportiu des Mercadal dissabte que ve, dia 15 de setembre, a les 9 hores. Les persones interessades a participar han d'apuntar-se en la base de dades IGA en www.igamenorca.es.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te