Serra-Rotger sorprenen a Bagur-De Olivar i la final dictarà sentència

ImatgeL'emoció en la fase de classificació masculina de volei platja pels Island Games de Gibraltar 2019 es mantindrà fins a l'últim set de l'últim torneig. La parella de ferreries formada per David Serra i Joan Rotger es va imposar en la quarta competició a Francesc Bagur i Pepe de Olivar, deixant la distància en la classificació en menys de 50 punts i mantenint totes les opcions d'imposar-se. En féminas, per contra, Vanesa Ruiz i Magda Kralikova van complir amb el guió previst i estaran en la sorra de Gibraltar defensant els interessos menorquins.
Cala en Porter va acollir el quint torneig IGA en el qual van participar 24 esportistes, 16 en la categoria masculina i 8 en la femenina. El mateix arenal serà l'escenari de la final que es disputarà aquest dissabte, dia 1, a partir de les 9 del matí i amb la diferència que la puntuació final serà el doble.
En homes, Serra i Rotger van fer saltar la sorpresa en la final davant Bagur i De Olivar en imposar-se 2-1 (18-21, 21-19, 15-10) després de remuntar el primer set en contra. De cara al master, la parella guanyadora es porta 200 punts i la segona, 140 pel que, si es repeteix el guió, Francesc Bagur i Pepe de Olivar, que han representat a Menorca a Jersey 2015 i Gotland 2017, cedirien el seu lloc.
En dones, mateixa tònica. Vanesa Ruiz i Magda Kralikova s'han mostrat intractables en tota la fase i s'han assegurat la seva plaça per a Gibraltar. La parella ja va donar a Menorca la medalla de bronze en Gotland 2017.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te