Sabater esgarrapa un triomf IGA en el camí a Gibraltar

ImatgeLa disputa del triatló sprint de Cala a Blanes diumenge, dia 26 d'agost, va deixar dues coses clares, la primera és que Xavier Vilallonga, líder invicte en la fase de classificació cap als jocs de Gibraltar 2019 no pot despistar-se, perquè Albert Sabater el va sorprendre. La segona és que Olga Pons va directa a la seva segona participació representant a Menorca en uns IGA. La ciutadellenca, que va ser quarta en Gotland després d'una brillant carrera, vol penjar-se una medalla que se sumaria a l'única fins al moment, aconseguida per Nil Riudavets, plata en Gotland 2017. El Artiem Half Menorca del proper 23 de setembre dictarà sentència.
Albert, que fins al moment en la classificació s'havia vist superat tant per Vilallonga com per Miquel Torres, va protagonitzar una gran sortida que li va permetre acabar en primera posició el tram de natació. En ciclisme sí que es va veure superat per Torres i Vilallonga, mentre que en la carrera a peu va tornar a ser el més ràpid en cobrir els 5,5KM en 18:53.
Tot queda obert de cara a l'última prova puntuable IGA de triatló que es disputarà en Fornells el proper dia 23 de setembre. Per la distància, la puntuació és diferent i també cap la possibilitat que s'aconsegueixin marques mínimes Al fet que afavoreixin a les aspiracions dels esportistes.
En dones, Olga Pons va ser molt superior als seus rivals i marxa decidida a la plaça per a Gibraltar 2019. En segona posició va entrar Julia Rita, mentre que tercera en la lluita particular IGA al marge de la competició, va entrar Nuria Sbert, per davant de Gemma Marquès.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te