El bàsquet masculí, de pretemporada

ImatgeLa il•lusió és màxima en l'equip masculí de bàsquet amb vista a Gibraltar 2019. L'equip que entrena Ruben Pasqual va viure aquest dimarts la segona convocatòria oberta, que va servir perquè els jugadors que no resideixen a la illa i que és troben en període vacacional tinguessin la seva oportunitat de mostrar-es davant el tècnic, assistit pel delegat IGA de bàsquet, Raúl Mateo. La sessió és va realitzar en el poliesportiu municipal des Mercadal.
En total, 16 esportistes és van donar cita en l'entrenament que va servir, a més, de presentació del nou tècnic de bàsquet, Rubén Pasqual. L'entreno va consistir a practicar situacions de joc reduïdes, així com col•lectives, “per veure com és mouen els jugadors, quines decisions prenen jugant amb i sense pressió i anar prenent nota per anar definint què tipus d'equip podem formar”, va explicar el tècnic.
Aquest va guiar és repetirà la setmana vinent quan està preivisto que tingui lloc la tercera convocatòria, també oberta, en un lloc, dia i hora encara per definir. Menorca, que va aconseguir la medalla d'or en Rhodes 2007 i de plata en Aland 2009, compta amb un equip jove i carregat d'il•lusió.
Els jugadors que van formar part de l'entreno van ser: Guillem Massanet, Marc Gornés, Juanlu Carretero, Gorka Aleixandre, Rafael Pons, Eloy Barrassa, Joshua Teixidor, Pau Pons, Lluís Roca, Sergio Ristich, Oriol Aguilera, Joan Gener, Francesc Bosch, Roger Moll, Sebas Pons i Joan Casis.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te