L'equip femení de bàsquet segueix la seva posada a punt

ImatgeLa selecció femenina de bàsquet IGA Menorca va viure la seva segona jornada d'entrenament amb la participació d'un total de 16 jugadores que es van donar cita en el poliesportiu municipal des Mercadal a les ordres del tècnic Migue Fernández i la delegada, Nuria Mercadal.
L'entrenament va servir per treballar algunes situacions de joc com a contraatac, 2 contra 2, 4 contra 4 i fins i tot 5 contra 5, així com diferents opcions de tir i perquè l'entrenador pogués prendre bona nota de les prestacions de les diferents jugadores que van prendre part. Fernández va acabar molt satisfet amb l'entrega de les participants, així com amb les ganes i la implicació mostrada.
En aquesta segona sessió van participar Xènia Casasayas i Sara Soler, del CB Es Castell; Júlia Batalla, Nerea Bagur, Paula Vilallonga, Judith Vilallonga i Marina Mercadal, del CD Alcázar; Emily Kelly, del CB Jovent; Charlotte Sosa, del CB Ciutadella, Andrea Fernández, del CTEIB de Mallorca, Judit Pons, del IPSI de Barcelona; Serena Mirat i Marina Goñalons, del Roser de Barcelona; Pilar Comella del GEIEG de Girona; Elisabet Salat, del CB Valls i Laia Riudavets, del CN Terrassa.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te