La tònica es manté en el vóley platja i guanyen els favorits

ImatgePoques novetats les que es van viure en la quarta edició del torneig de vóley platja classificatori pels Island Games de Gibraltar 2019. En homes, Francesc Bagur i Pepe de Olivar es van imposar en la competició masculina, mentre que en féminas ho van fer Vanesa Ruíz i María Bonafont, que va suplir la baixa de Magda Kralikova. La competició es va disputar a la platja de Cala en Porter i va comptar amb vuit parelles femenines i quatre masculines ja que es trobava limitat als participants que s'haguessin inscrit en la base de dades de IGA Menorca.
Ruiz-Bonafont, que ja van competir i van aconseguir medalla d'or en els Island Games de Bermudes 2013 i el bronze a Jersey 2015, van guanyar el seu duel en la final a la parella formada per Maria Jofre i Maira Westergaard per 2-0 (21-14 i 21-12).
En homes, la final es va decidir amb un tempteig favorable de 2-0 (21-16 i 21-14) para Francesc Bagur i Pepe de Olivar davant la parella de Ferreries, David Serra i Joan Rotger.
El proper torneig tindrà lloc aquest cap de setmana, de nou en Cala en Porter i de nou estarà limitat a les parelles que s'hagin inscrit en la base de dades de IGA Menorca per classificar-se per als jocs que tindran lloc a Gibraltar al juliol de 2019.

 
 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te