Negre i Mesquida guanyen el segon torneig de tennis

ImatgeLa fase de classificació pels Island Games de Gibraltar 2019 de tennis segueix vent en popa i amb la jove tennista, Gemma Negrè, més favorita que mai. La tennista del CT Alayor es va imposar en el segon torneig, després de fer-ho en el primer, mentre que en la competició masculina, el triomf va ser per Oscar Mesquida, del Club Tennis Ciutadella, encara que actualment resideix a Estats Units. Van ser els guanyadors d'un torneig que va comptar amb la participació de 20 jugadors, entre masculí i femení i que es va disputar en el Club Tennis Alayor.
En el partit pel títol, Negré es va imposar a Gemma Pons, del Club Esportiu Sant Lluís per un disputat 7/5, 6/3. Pons va plantar cara a l'actual guanyadora de la medalla d'or individual femenina de IGA, títol que va aconseguir en Gotland l'estiu passat, però en el ‘tie break’ el partit es va decantar a favor de Gemma Negré. Abans, en la semifinals, la guanyadora es va imposar a Elena Rubio, mentre que Pons va fer el propi amb Eva Rubio.
En nois, Óscar Mesquida va aprofitar la pausa en la seva aventura per Estats Units per imposar-se en aquest torneig després de no donar cap opció a Iker Tomas 6/0, 6/1. El de Ciutadella va mostrar un gran nivell durant tot el torneig, fent justícia a la seva evolució com a tennista en el continent americà. Abans, en semifinals, Mesquida es va imposar a Josep Coll 6/1, 6/4 mentre que Iker Tomás va fer el propi davant Sergi Ventura per 6/3, 6/7, 6/3, en un partit molt disputat i que va tenir opcions pels dos.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te