Bagur-Olivar i Kralikova-Ruiz, dominen

ImatgeLa tercera competició classificatòria de IGAMenorca de vóley platja va coronar en el més alt a les dues parelles que ja van representar a Menorca en els Island Games de Gotland 2017. És el cas de Francesc Bagur i Pepe de Olivar, en homes, i a Magda Kralikova i Vanesa Ruiz, en dones.
El torneig es va dur a terme en Cala en Porter, coincidint amb la disputa del campionat corresponent a les Festes de Sant Llorenç, i va comptar amb 20 parelles entre les dues categories.
La final masculina va estar molt disputada, amb la parella formada per Joan Rotger i David Serra prenent la inicaitiva en el primer parcial i sorprenent per 20-22. Bagur-De Olivar van ser capaços de reaccionar en el segon set fins al punt d'imposar-se 25-15 i portant el duel a el ‘tie break’. Allí l'experiència de la dupla de Ciutadella va pesar i va fer que es portessin el duel per 15-10.
En féminas, Kralikova-Ruiz no van trobar tanta oposició encara que també van haver de suar per doblegar al duo format per Bea Pons i Esther Bermejo. Les sis parelles femenines van disputar una liguilla de totes contra totes i les dos millors van disputar la final. El marcador va ser 21-11 i 21-12.
La propera cita serà el dia 18 d'agost al matí en una platja que encara està per confirmar i que es comunicarà en el perfil de Facebook de IGAMenorca.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te