Fernández-Capella, donen la sorpresa a Ciutadella

ImatgeEl segon torneig classificatori pels Island Games de Gibraltar 2019 es va tancar amb sorpresa. Per primera vegada en molt temps, una parella, la formada per Ignasi Fernández i Miquel Capella, van ser capaces de destronar a Francesc Begur, que va acabar cinquè, i José De Olivar, que va causar baixa. En féminas, tot igual ja que Magda Kralikova i Vanesa Ruiz no van donar opcions als seus rivals.
La platja de Cala en Bosch va acollir la segona prova que va comptar amb una elevada participació. Fernández-Capella van ser els més regulars i es van imposar en la final a Carlos Truyol, i a Edu Robsy, no inscrit en la fase de classificació. Joan Rotger i David Serra van ser tercers.
En dones, les principals favorites van vèncer a Esther Bermejo i a Bea Pons en la final, mentre que en tercer lloc va acabar Maria Jofre, que va jugar amb una companya no inscrita en IGA.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te