Nova victòria de Joan Bagur, el Fossa Olímpica

ImatgeEl Club Tiro Menorca, a Ciutadella, va ser l'escenari de la segona prova de tir al plat en modalitat fossa olímpica classificatòria pels Island Games de Gibraltar, que es disputaran en el mes de juliol de 2019. Pocs canvis ja que Joan Bagur es va imposar novament alçant-se en aquesta ocasió amb el triomf per davant de 14 participants.
Bagur va ser el millor, aconseguint els 10 punts, mentre que en segona posició es va quedar Joan Torres, amb 9 punts, seguit de Joan Torrent, amb 8. Sebastià Bosch, que va acompanyar a Bagur en la competició en Gotland, va ser quart amb 7 punts, seguit de Jesús Sintes, Raul Ameller i Damià Pons, que van aconseguir 6, 5 i 4 punts, respectivament.
La competició la van tancar José Vega, José Salord i Miquel Cavall amb 3, 2 i 1 punt respectivament, mentre que Alejandro Moll, Juan Allès, Francisco Marquès i José Pacheco es van quedar sense puntuar.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te