Villalonga i Arguimbau, primers guanyadors

ImatgeEls triatletas Xavier Vilallonga Ametller, del Procylcing Menorca, i Maria Arguimbau Anglada, del Ass Esportiva Rockets, van anar els més ràpids en la primera prova classificatòria pels Island Games de Gibraltar 2019 que va coincidir amb la disputa del Duatló de Son Bou organitzat per Lo Esport.
La prova no era puntuable per als jocs però si que contava la presència dels esportistes, que han de participar en almenys tres cites per poder puntuar per representar a Menorca en els Island Games.
Xavier Vilallonga Ametller va ser el més ràpid en un duel molt bonic amb Miquel Torres, que va ser segon, i que li va disputar la victòria fins a la mateixa línia de meta. Un sol segon va separar als dos ciutadellencs que van creuar la línia de meta amb un temps d'1:13:51 i 1:13:52, respectivament. Lluny d'ells, Xavier Mercadal va entrar en tercer lloc amb un temps d'1:19:09 després de sofrir un incident amb la cadena en la transició a la bicicleta.
En féminas el triomf va ser para Maria Arguimbau Anglada, del Ass Esportiva Rockets, qui va creuar l'arc amb un temps d'1:32:44, mentre que en segona posició va acabar Isa Silvela, del CN Jamma, qui ja va representar a Menorca en els jocs de Gotland en 2017.

 
 
 
 
 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te