Leire Moreno i Xavi Mascaró, primera passa cap a Gibraltar

ImatgeXavier Mascaró, del Penya Ciclista Ciutadella, i Leire Moreno, del Grup Esportiu És Port, van aconseguir els primers punts en el camí als Island Games de Gibraltar que es disputaran en el mes de juliol de 2018. Els dos ciclistes van ser els millors dels atletes inscrits en la base de dades de IGA en el campionat de Menorca de fons de carretera, que va comptar amb 44 participants, i són els primers capdavanters de la competició.
La prova la va guanyar Álvaro Regueró, de la Penya Ciclista Mahonesa, seguit de Salvador Carrión, del Centri de S’Illa, mentre que Roberto Ledesma, del Grup Esportiu És Port, va ser tercer. Mascaró Mercadal va arribar a meta en quarta posició, sent el primer classificat IGA, seguit del seu company d'equip, Matías Gornes, i Joan Vilallonga Taltavull, del Grup Esportiu És Port.
En la competició femenina, Leire Moreno va ser la més ràpida acabant per davant de la seva companya d'equip, Iris Gener Moll, ambdues del Grup Esportiu És Port. Les dues ciclistes estan encara en edat cadet.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te