El bàsquet comença a entrenar

ImatgeEl bàsquet masculí ja ha començat el seu particular camí cap als Island Games de Gibraltar i ho ha fet amb el nou seleccionador, Jordi Capó, al capdavant. La primera sessió d'entrenament va tenir lloc el passat dia 8 de juny en el pavelló Miquel Guàrdia d'Alaior i en ella van prendre part 11 efectius, alguns amb experiència en els IGA i uns altres, debutants, amb molta il•lusió.
Per a la primera sessió, el tècnic va preparar un entrenament per conèixer-se, veure alguns aspectes de joc i mostrar les bases del que esperen aconseguir en la cita de Gibraltar. En aquesta sessió van participar Oriol Aguilera, Joan Gener i Roger Rosselló, del CB Boscos; Marc Gornés, del CB Ciutadella; Juanlu Carretero, Joshua Teixidor, Xavi Martí i Sebas Pons, del CB Jovent d’Alaior, Christian Herrera, del CB Es Castell, i Gorka Aleixandre i Ibón Miralles.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te