López, Bagur i Jaimez, mínimes A per Gibraltar

ImatgeÁngela López, Marina Bagur i Iris Jaimez es van erigir com les atletes més destacades en el tercer control federatiu d'atletisme classificatori pels Island Games de Gibraltar que es disputaran al juliol de 2019. Les tres es van alçar amb una marca mínima A fet que les col•loca en la llista d'atletes amb dret preferencial a fer-se amb una plaça per als jocs. A més, Sebastià Pons i Xavier Torras Cubes també es van fer amb una marca mínima C en l'esdeveniment realitzat en la pista d'atletisme del poliesportiu municipal de Maó.
Ángela López, del CA Manresa, va aconseguir parar el crono en la prova de 400 tanques en 1:02’’95, aconseguint la mínima A. En la mateixa disciplina, Iris Jaimez Va capar, del CECOME Menorca Atletisme va signar 1:04’’33, aconseguint també la mínima A. Amb aquests resultats, en els jocs de Gotland, les dues menorquines haurien aconseguit l'or i la plata en la final.
En 3.000 metres obstacles, Marina Bagur, del FC Barcelona, es va fer amb la mínima A en acabar la seva prova amb un temps de 10:59’’1.
A més, Xavier Torras Cubes, va aconseguir la mínima C en 800 metres, en acabar amb un temps d'1:59’’0, mentre que el seu company d'equip en el CECOME Menorca Atletisme, Sebastià Pons Triay va fer el propi en els 400 metres, en creuar meta amb 50’’8, el mateix registre que va aconseguir en l'anterior control.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te