Estàs a: Inici - Esports - Judo - Notícies - Notícies IGA Menorca
          

Quintana i Pallicer aconsegueixen marca mínima B a la Mitja Marató de Fornells

ImatgeLes victòries de Rafel Quintana i María Pallicer en la Mitja Marató de Fornells van significar quelcom més que pujar a la part alta del podi. Tant l’alaiorenc com la ferrerienca van aconseguir marques mínimes B amb els seus respectius temps, la qual cosa els col•loca com a principals favorits a participar en els Island Games de Gibraltar, com ja van fer en Gotland. També va aconseguir la mínima C el jove corredor Alex Vidal.
La Mitja Marató de Fornells va significar el tret de sortida per a la fase de classificació d'atletisme IGA, a més de ser un esdeveniment atlètic en el qual van prendre part més de 320 persones, repartides entre la carrera de 21KM i la de 10KM.
Quintana va ser el més ràpid en homes, aturant el crono en 1:13:19, aconseguint una marca mínima B que, en els anteriors jocs, en Gotland, li hauria permès acabar en setena plaça. Pallicer, per la seva banda, va creuar la meta amb un crono d'1:25:46, sent també marca mínima B, lluny de la seva marca en Gotland (1:22:43) que li va permetre acabar sisena. L'última marca del dia va ser la d'Alex Vidal qui va acabar els 21KM amb un temps d'1:15:52, la qual cosa significa la marca mínima C.

 
 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te