El bàsquet tanca la seva fase de classificació

ImatgeEl bàsquet, en la seva versió masculina i femenina, ja ha tancat la fase de classificació per als Island Games de Gibraltar 2019, després que s'hagin disputat un total de set i sis entrenos, respectivament. Ara mancada que en els pròxims dies els seleccionadors donin la llista dels noms que formaran cada equip, així com la dels reserves que estaran disponibles en cas que es produeixi alguna lesió o impediment.

En l'equip femení, Migue Fernández i Nuri Mercadal han plantejat un total de sis sessions obertes a totes aquelles jugadores que volguessin formar part del projecte. Les últimes van ser dissabte passat i diumenge, en el pavelló de l'IES Miquel Guardia d'Alaior.

El masculí, per part seva, ha fet set sessions amb Ruben Pascual i Raúl Mateo al capdavant, tancant la fase els dies 27, 28 i 29 de desembre. També han obert aquestes convocatòries perquè qualsevol jugador de l'Illa tingués l'oportunitat de guanyar-se la plaça per a Gibraltar.

En els pròxims dies es coneixerà la llista de convocats per als dos equips i cap a final de mes se sabrà quins jugadors viatjaran per la plaça de valors, tant en masculí com en femení. També està previst que es continuïn fent entrenaments amb els jugadors citats.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te