Toni Tudurí es classifica per als jocs

ImatgeEl tennis taula ja coneix el nom d'un dels seus representants en els Island Games de Gibraltar 2019. Es tracta de Toni Tudurí Morente, qui va acabar en segon lloc en el torneig del passat cap de setmana, i mancant una competició, que es disputarà el pròxim dia 17 de gener a Alaior, ja té el seu bitllet. El restant es jugarà entre Joan Bibiloni i Antonio Tudurí Carreres.

Precisament, Bibiloni va ser el guanyador del cinquè torneig que va comptar amb la participació de vuit jugadors. Tudurí Morente va ser segon mentre que el tercer graó del podi el va ocupar, precisament, Tudurí Carreres.

En el cas femení, Sara Tudurí es va imposar en els tres partits que va disputar davant Montse Morlà i Dolores Morente, mentre que Morlà va ser segona en guanyar a Morente, que va acabar tercera. Precisament Montse Morlà continua primera amb 105 punts, seguida de Sara Tudurí, amb 100. El 17 de gener, a Alaior, es decidirà quin esportista viatja a Gibraltar, mancant confirmar-se la plaça per valors.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te