Julia Florit i Mar Casasnovas, cap a Gibraltar 2019

ImatgeEl bàdminton femení ja sap quines jugadores representaran a Menorca en els Island Games de Gibraltar del pròxim mes de juliol després que es disputés el passat cap de setmana el cinquè torneig. Alhora, es va disputar la sisena prova masculina en la qual es va imposar Eric Navarro.

Laura Anglada es va imposar en la competició femenina celebrada en el Poliesportiu Municipal des Castell, una cita que va comptar amb la participació de cinc jugadores. La jugadora del Menorca BC solament va cedir un set. En segon lloc, va acabar Julia Pons i Mar Casasnovas va ser tercera.

D'aquesta manera, i mancant la disputa del torneig femení d'aquest divendres que tancarà del tot la fase de classificació, Julia Florit acaba en primera posició amb 480 punts, empatada amb Mar Casasnovas, mentre que Julia Pons acaba tercera, amb 420.

En la prova masculina, Albert Navarro, Óskar Martínez, Carlos Riudavets i Eric Navarro van aconseguir el passi a semifinals, en una prova que va comptar amb 13 participants. Els germans Navarro, que ja compten amb la plaça de Menorquins al Món, van arribar a la final que es va decidir en favor d'Eric (21-12, 15-21, 21-16). Martínez i Riudavets van obtenir la plaça per mèrits esportius.

Ara resta saber quin esportista obté la plaça de valors i com acaba la competició femenina, l'últim torneig de la qual es disputarà aquest divendres, a les 18 hores, as Castell.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te