El bàsquet reprèn els entrenaments i encara la seva recta final

ImatgeA cada setmana que passa els Island Games de Gibraltar 2019 estan més a prop. Un dels esports que viu les seves últimes convocatòries per a definir als esportistes que formaran l'equip masculí i femení és el de bàsquet. En els pròxims dies conclourà la fase de selecció. L'equip femení es va retrobar dissabte passat a Ferreries.

El Poliesportiu Municipal de Ferreries va ser l'escenari de la quarta sessió d'entrenament, on Migue Fernández i Núria Mercadal van comptar amb una assistència més reduïda i complementada amb dues jugadores infantils que no poden optar a formar part de l'equip. El conjunt femení, or en tots els Island Games que ha disputat a excepció de Jersey 2015, es tornarà a concentrar els dies 29 i 30 de desembre en l'IES Miquel Guardia d'Alaior, tots dos dies a les 19 hores.

L'equip masculí també reprèn els entrenos i ho farà aquest dijous, a partir de les 21 hores en el Pare Petrus de Maó, matí a les 20 hores en l'IES Miquel Guardia d'Alaior i el dia 29 de desembre, en el Pare Petrus de Maó, a les 12 hores. Llavors el tècnic, Rubén Pascual, haurà de decidir quins jugadors viatgen al penyal britànic.

La sessió femenina va consistir en exercicis de contraatac, de tir i de 5 contra 5 on ja es van veure alguns moviments que vol aplicar l'entrenador, Migue Fernández.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te