Riudavets i Martínez, rumb a Gibraltar 2019

ImatgeEl Col•legi Verge del Carmen, a Maó, va acollir dissabte passat el cinquè torneig masculí de bàdminton classificatori per als Island Games de Gibraltar que es disputaran el mes vinent de juliol. Carlos Riudavets es va imposar en la final a Óskar Martínez, en un duel en el qual tots dos es van assegurar la seva presència per als IGA. En aquesta ocasió, va ser una competició masculina, mentre que dissabte que ve 22 de desembre es disputarà la sisena i final masculina, cinquè esdeveniment femení, en el Poliesportiu Municipal donis Castell.

La competició, que va comptar amb la participació de 9 jugadors, es va desenvolupar primer en una fase de grups en les quals Carlos Riudavets, Oskar Martínez, Andreu Preto, Toni Sales, Josep Salord i Pedro Ameller van ser els classificats per a quarts de final.

Riudavets i Martínez van protagonitzar una disputada final, molt entretinguda, i amb un primer set molt igualat en el qual Carlos Riudavets va saber estar millor en els moments més complicats (21-19). En el segon, el cansament va començar a fer mossa i Riudavtes va segellar la seva victòria per 21-16.

Encara resta per conèixer quins esportistes seran les guanyadores en la modalitat femenina i definir qui es portarà la plaça de valors.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te