Últims dies per a apuntar-se al tercer sorteig IGA

ImatgeDimecres que ve, 2 de gener de 2019, tindrà lloc el tercer sorteig IGA Menorca per al bienni 2018-2019, amb una nit amb desdejuni inclòs en l'Hotel Romàntic Els 5 Sentits a Ciutadella, per a dues persones. Per a participar, s'ha d'introduir la informació en la base de dades de www.igamenorca.es amb el número assignat que hi ha en cada polsera.

Al llarg del bienni ja s'han fet dos sorteig i est correspon al tercer regal que es fa des de IGA Menorca lligat a la compra de les polseres IGA Menorca. Amb un gest molt senzill es pot participar en aquesta iniciativa en la qual a més, les persones que s'inscriguin entren en el sorteig d'un viatge per a 1 persona amb totes les despeses pagades per a acompanyar a l'expedició de IGA Menorca als jocs de Gibraltar el mes de juliol de 2019.

El premi per a aquesta ocasió és una nit per a 2 persones amb desdejuni inclòs en aquest encantador hotel de ciutat a Ciutadella on s'encarreguen de cuidar amb tot luxe i manyaga els petits detalls per a convertir cada estada en una experiència única.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te