Nova marca mínima B per a Judit Bagur

ImatgeLa saltadora de Ferreries, Judit Bagur, va aconseguir una nova marca mínima B en el control federatiu que va tenir lloc dissabte passat en la pista d'atletisme del poliesportiu de Maó i que significava prova puntuable per a la fase de classificació IGA per a Gibraltar 2019. La resta de participants menorquins van competir en proves no IGA pel que no van puntuar.

Bagur, que ja compta amb dues mínimes B en salt de longitud (5,05 metres) i en triple salt (10,66 metres), va aconseguir un millor resultat de 10,19 metres en triple salt, quedant-se lluny del seu millor registre.

Tant Lita López com Mercè Sintes i Marc Mascaró van participar en 60 metres tanques, una prova que no està dins de la disciplina IGA, per la qual cosa no van puntuar.

Solament queda un control per a tancar la fase de classificació, que serà el 19 de gener de 2019 a Maó, i segons resta per veure els resultats que poden aconseguir altres atletes que estan en la lluita per places, Sebastiá Pons i Xavi Cubas, que han aconseguit mínimes B, entre altres. Marina Begur ha obtingut una de les places de Menorquins pel Món i per tant ja està classificada.

Al marge, l'atleta Maria Pallicer, que ja va participar en Gotland 2017 i que va aconseguir una marca mínima A, ha decidit renunciar als Island Games per a centrar-se la preparació de la seva temporada en la modalitat de Trail Run, segons informa el delegat IGA d'atletisme, Andrés Pulido.

La pròpia corredora explica que vol centrar-se “a preparar proves de trail i no podré arribar en la millors condicions per a la Mitja Marató”. En aquest sentit, Pallicer anima a tothom a participar en IGA, “és una experiència molt bonica en la qual s'uneix l'esport amb la companyonia, coneixes a molta gent i vius de prop altres esports”. La ferreriense a més, valora “el gran treball que fan les persones encarregades de l'atletisme en IGA, tant Víctor Truyol com Andrés Pulido”.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te