Mascaró, Gornés i Portella, camí a Gibraltar 2019

ImatgeLa urbanització de Coves Noves, as Mercadal, va acollir el diumenge la tradicional Cursa donis Gall d’Indi, que va coincidir amb la final de la fase de classificació per als Island Games de Gibraltar 2019 i que va llançar als guanyadors de les places per mèrits esportius. Aquests són Xavi Mascaró, Matias Gornés i Damià Portella.

La carrera de Coves Noves va ser molt disputada, es va celebrar en un recorregut urbà amb molt puja i baixa que van fer més exigent el repte. El propi Gornés i Portella van protagonitzar algunes escapades que van ser neutralitzades propiciant que la carrera es decidís al sprint. En l'accelerada final, el més ràpid va ser Biel Domingo, seguit de Xavi Mascaró, segon i Rafel Bosch, que va acabar tercer.

D'aquesta manera, els tres ciclistes vencedors de la fase de classificació s'uneixen a les designacions de l'olímpic Albert Torres i de la doble medallista de bronze en Gotland 2017, Nuria Bosch, designats amb places de Menorquins pel Món per a formar l'equip menorquí que prendrà part en la competició de ciclisme a Gibraltar el mes vinent de juliol, al costat de la persona que sigui assignada amb la plaça de valors. Dels tres, Mascaró ja sap el que és participar en els Island Games i guanyar una medalla.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te