Nova victòria de Pedro Portella a Ciutadella

ImatgePedro Portella va signar, un cap de setmana més, una nova victòria en Tir. Va ser, en aquest cas, en Pistola Foc Central, disputada el diumenge a Santa Margalida, a Ciutadella, i on va acabar en el més alt de la taula amb 10 punts.

Antonio Santana i Francisco Pons van acabar en segona i tercera posició amb 9 i 8 punts, mentre que Rosalía Sánchez, va ser quarta, aconseguint 7 punts.

Ara ja solament queda una convocatòria, la que serà el 30 de desembre en modalitat Pistola Standard, i amb la qual es tancarà la fase de classificació de Tir de Precisió per a Gibraltar 2019. Portella és el líder destacat mentre que Pons i Santana són segon i tercer amb 107 i 102 punts, respectivament.

Els dos primers classificats s'uniran a Joan Bagur i a Sebastián Bosch, guanyadors de la fase de classificació de Tir al Plat, i a l'esportista de la plaça de valors, per a ser els representants de Menorca en Tir, amb la delegada Maria José Quintana al capdavant.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te