Portella firma un nou diumenge perfecte

ImatgeEl camí de Pedro Portella cap als jocs de Gibraltar 2019 està sent pràcticament impol•lut. S'ha imposat en totes les proves que ha participat, excepte en una, després que aquest diumenge aconseguís dos nous triomfs. El tirador de Ciutadella es va mostrar com el més regular tant en Pistola de Velocitat com en Carabina Match i ja solament queden dues proves per a acabar la fase.

El diumenge va arrencar amb la prova de Pistola de Velocitat en la qual Portella va acabar en el més alt sumant, de nou, els 10 punts. Darrere d'ell es van classificar Francisco Pons, que va aconseguir 9 punts i marxa segon en la fase de classificació, i Antonio Santana, que va completar el podi, amb 8 punts.

En l'altra prova, Portella va acabar en el més alt aconseguint els 10 punts.

En principi, a la fase de classificació li resten dues proves que es disputaran diumenge que ve, la de Pistola Foc Central, a partir de les 9 a Santa Margalida, i la de Pistola Standard que serà el dia 30 de desembre en el mateix escenari i a la mateixa hora.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te