Sorteig d'una nit d'hotel per a dues persones

ImatgeEl tercer sorteig IGA Menorca ja està en marxa. Es tracta d'una nit d'hotel per a dues persones amb esmorzar inclòs en l'encantador Hotel Romántico Els 5 Sentits de Ciutadella, per a gaudir entre el 4 de gener i el 15 de març de 2019. El sorteig es farà el 2 de gener i es comunicarà oficialment pels perfils de Facebook i d'Instagram de IGA Menorca.

Les persones que vulguin participar en aquest sorteig han de comprar una de les polseres IGA Menorca que té un cost de 3 euros, que es venen en més de 45 comerços repartits per tota l'Illa i que es poden consultar en www.igamenorca.es i donar-se d'alta en la base de dades en la mateixa pàgina web introduint el número que acompanya la polsera. Les persones que ja tinguin la polsera l'única cosa que han de fer és donar-se d'alta en la base de dades amb el corresponent número.

Es tracta del tercer sorteig que es fa després del d'una experiència en caiac i paddle surf en Macarella cortesia de Biosport Menorca i d'un esmorzar amb sessió spa cortesia del Artiem Carlos, as Castell. Més endavant entre totes les persones inscrites a la base de dades, se sortejarà un viatge per a una persona amb totes les despeses pagades per acompanyar a l'expedició IGA Menorca als jocs de Gibraltar.

 
Documents i enllaços relacionats
Hotel Romántico Los 5 Sentidos
 
 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te