Menorca ja coneix els seus rivals per a la pista de Gibraltar

ImatgeEls tècnics de bàsquet IGA Menorca ja saben quins equips estaran a l'edició dels Island Games de Gibraltar 2019 que tindrà lloc el mes de juliol. En total són 18 els equips inscrits repartits entre set femenins i onze masculins, els mateixos que van prendre part en els jocs de Gotland 2017.

En el cas femení, on Menorca ha guanyat la medalla d'or en totes les edicions que ha disputat a excepció de Jersey 2015, les noies entrenades per Migue Fernández amb la col•laboració de Nuria Mercadal s’enfrontaran a Gotland, Guernsey, Illes Caymán, Gibraltar, Illa de Man i Jersey.
El format de competició serà el mateix que a l'illa sueca amb dos grups, un de 4 equips i un altre de 3, on els dos millors passaran a semifinals.

En el cas dels homes, equip entrenat per Ruben Pascual amb l'ajuda de Raul Mateo, els rivals contra els que es veuran les cares seran Illes Caymán, Gibraltar, Saarema, Guernsey, Illa de Wight, Jersey, Gotland, Illa de Man, Faroe i Aland.

Serà el mateix format que es va usar a Gotland amb dos grups de 4 equips i un de 3, on els vuit millors equips passen a quarts, semifinals i final.

D'altra banda, aquest Nadal estan previstes les tres darreres convocatòries de bàsquet femení que tindran lloc els dies 22, 29 i 30 de desembre, a Ferreries a les 11 hores, a Alaior a les 19 hores, i Alaior de nou a les 19 hores, respectivament.

En el cas de l'equip masculí, també estan previstes tres convocatòries que seran els dies 27, 28 i 29 de desembre en la pista del CD Alcazar (21 hores), a Alaior (19 hores) i de nou en el Pare Petrus (12 hores).

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te