Piscines Menorca es suma a IGA Menorca

ImatgeL'empresa Piscines Menorca serà un dels patrocinadors del projecte IGA Menorca per al bienni 2018-2019. El seu gerent, Arturo Sintes, va signar el conveni fa uns dies juntament amb el president de IGA Menorca, el també conseller d’Esports, Miquel Company.

La trajectòria esportiva d'Arturo Sintes, president de la Penya Ciclista Mahonesa, organitzador de la Volta Cicloturística a Menorca, president balear i insular de ciclisme, entre altres càrrecs, ha estat sempre molt lligada al ciclisme i, així mateix, a IGA Menorca, on ha exercit el càrrec de delegat d'aquesta disciplina en diferents etapes.

La passió d'Arturo Sintes pel ciclisme i per l'esport en general li ha fet estar sempre molt vinculat a l'esport menorquí i no ha dubtat a sumar-se als altres nou patrocinadors amb els quals ja explica el projecte. Aquests són Gin Xoriguer, Papereria Didasko, Metal•lúrgiques Pons Lim, Juan Mora SA, Hormirapit, diari Menorca, Coca Cola, Elitechip i l'empresa de disseny Dissenya2.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te