Toni Tudurí i Sara Tudurí, sense rival a Sant Lluís

ImatgeLa quarta prova classificatòria de tennis taula per als Island Games de Gibraltar 2019 ja coneix els seus guanyadors. Toni Tudurí i Sara Tudurí van ser els vencedors en les respectives categories, en un torneig disputat al llarg del matí de diumenge al Poliesportiu Municipal de Sant Lluís i que va comptar amb la participació de 14 jugadors, 11 masculins i 3 dones.

Sara Tudurí es va imposar en el quadre femení després de guanyar a la Montse Morlà i a Dolors Morente. En el duel per la segona plaça, la victòria va ser per a Morla, qui segueix la primera a la fase de classificació a falta de dues proves per disputar-se.

En homes, la competició va comptar amb una participació menor a causa de les baixes d'última hora d'alguns esportistes. El més regular va ser Toni Tudurí, qui va acabar primer seguit de Joan Bibiloni i d'Antoni Tudurí Carreres, segon i tercer, respectivament. Toni Tudurí i Joan Bibiloni han guanyat opcions per viatjar a Gibraltar.

La propera cita serà el 29 de desembre a Ciutadella.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te