Júlia Florit aconsegueix el seu póker de victòries

ImatgeQuatre de quatre. Est és el gran registre que acumula Júlia Florit en la fase de classificació pels Island Games de Gibraltar 2019 en bàdminton. Quatre victòries per a la jugadora que ha guanyat en quatre ocasions en la final a Mar Casasnovas, principal aspirant a acompanyar-la en els jocs. En homes, tercer triomf per a Carlos Riudavets. És el resum de la quarta competició celebrada diumenge passat en l'IES Miquel Guàrdia d'Alaior.

En féminas, el format de competició va ser el de liguilla entre les quatre participants. Florit es va imposar en els seus tres duels, seguida de Mar Casasnovas, que va aconseguir dues victòries, i de Julia Pons, amb una, i de Maria Ángeles Pons.

En homes, la competició va comptar amb una fase de grups en la qual van participar 12 esportistes repartits en 4 grups. Els vuit primers classificats van accedir als quarts de final i, al seu torn, els guanyadors van disputar les semifinals, on Carlos Riudavets va guanyar a Jesús Sintes (21-4, 21-8) i Óskar Martínez va fer el propi davant Pedro Ameller (17-21, 21-6 i 23-21) en un partit molt emocionant i molt disputat.

En la final, Martínez va plantar cara a Riudavets oferint una final molt disputada fins al tercer set, on el duel es va decantar en favor del segon (21-19, 19-21 i 21-12).

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te