Uns Island Games, per al col•legi

ImatgeEl projecte IGA Menorca segueix treballant per explicar i donar a conèixer no solament la labor que es fa sinó en què consisteix aquesta espècie de jocs olímpics entre illes de la qual Menorca forma part des de 2005. 35 alumnes de 3º i 4º d'ESO del Col•legi Sagrado Corazón de María, a Maó, van viure una jornada atípica en la qual van gaudir d'una simulació dels propis Island Games en la pista d'atletisme del Poliesportiu de Maó. Una activitat que forma part del programa ‘IGA Creix amb tu' i en el qual ja es va treballar el curs passat i que es contínua durant aquest curs.

L'activitat es va dur a terme amb la graduada en INEF, Aida Previ, durant dues hores en la pista en la qual els estudiants es van dividir en diferents funcions que havien d'assumir imitant alguns dels papers més importants que hi ha en uns jocs autèntics. Va haver-hi esportistes, per descomptat, àrbitres, personal d'organització i fins i tot afició, representant a cinc illes que van prendre part en la competició i formen part dels Island Games.

A nivell esportiu, es van disputar proves de velocitat, com els 400 metres i els 800 metres, així com altres relacionades amb l'atletisme com són llançament de javelina i salt de longitud.

L'activitat, que està destinada a alumnes de 3º i 4º d'ESO i oberta a qualsevol centre que ho sol•liciti via email a info@igamenorca.es, tindrà una segona part més teòrica en la qual es treballaran continguts de ciències socials, anglès i geografia, entre unes altres, que se celebrarà en les properes setmanes i de la qual sortirà una classificació final.

 
 
 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te