Nou triomf de Portella, en Pistola Lliure

ImatgeNova jornada i nova victòria per a Pedro Portella en la fase de classificació de tir de precisió pels Island Games de Gibraltar que es disputaran del 6 al 12 de juliol de 2019. El tirador de Ciutadella va ser el més regular diumenge passat en la modalitat de Pistola Lliure, celebrada en el lloc de Santa Margalida, en una cita que li aferma encara més en el més alt de la taula.

Portella es va mostrar intractable en la competició, acabant amb el millor registre i sumant els 10 punts de la victòria. En segon lloc es va classificar Francisco Pons Sintes, l'actual segon classificat de la fase de classificació, mentre que el tercer lloc va caure per a Antonio Santana i la cambra va ser para Antonio Vivó, amb 7.

La propera cita del tir serà el proper dia 1 de desembre, a la sala de tir del carrer Gustavo Mas, a Ciutadella, i es disputarà la modalitat Armes Pneumàtiques.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te