Nova jornada perfecta per a Pedro Portella

ImatgeCap de setmana perfecte per al tirador de Ciutadella, Pedro Portella, qui es va imposar en les quatre proves de tir celebrades i té el bitllet als jocs de Gibraltar 2019 en la seva butxaca.
Portella es va imposar en la prova d'armes pneumàtiques, tant en Pistola com en Carabina. En Pistola va acabar primer, amb 10 punts, per davant de Francisco Pons Sintes, que va aconseguir 9, i d'Antonio Santana, que va aconseguir 8.

En Carabina, Portella es va mantenir primer sumant els 10 punts, seguit en aquest cas per Francisco Javier Vivó Mayans, que va aconseguir 9 i Antonio Vivó Pons, que va sumar 8.

En la modalitat Pistola Standard, Pedro Portella va acabar en el més alt, aconseguint els 10 punts per davant de Francisco Pons Sintes, que va acabar segon amb 9 punts.

També aquest cap de setmana es va disputar la prova de Carabina Match, en la qual Pedro Portella va sumar els 10 punts.

Mancant concretar en quin dia es fa la segona convocatòria de Carabina Match, la propera cita serà aquest cap de setmana a Santa Margalida, amb la prova de Pistola Lliure. Al desembre es disputaran les proves d'Armes Pneumàtiques, Pistola Velocitat i Carabina Match, Pistola Foc Central i Pistola Standard.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te