Judo ja té als seus cinc participants per a Gibraltar

ImatgeLes expectatives es van complir en la gran final de la fase de classificació pels Island Games de Gibraltar 2019 de judo. Ja es coneix el nom dels cinc esportistes que representaran a la Illa en els jocs, quatre homes i una dona.

Per homes, Damià Taltavull, Óscar Lázaro, José Luis Sánchez i Oriol Salvador seran els encarregats de defensar els interessos de Menorca en el tatami en les categories de 60kg, 73kg, 81kg, i 90kg, respectivament. A més, Dídac Sánchez va aconseguir el triomf en 100KG.

En dones, les esportistes que es van mostrar més regulars durant la fase de classificació van ser Monica Mansilla, Maria Sans, Tania Teixidor, Alicia Torres i Llucia Rovellada, els qui es van imposar en les disciplines de -48kg, -52kg, -57kg, -63kg i -70kg, respectivament. D'aquestes, l'única plaça que contempla la normativa que es cobrirà és la de 57kg que correspon a Tania Teixidor.

A més, quedarà per conèixer una última plaça que correspon a la de valors que es coneixerà al febrer de 2019, així com la possibilitat que entre els propis judokas i tècnics es financi alguna plaça més.

Judo tornarà als Island Games a Gibraltar, després de la seva última participació en els jocs de Aland 2009. Menorca acumula sis medalles en judo, aconseguides en Rhodes i Aland.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te