Quintana, Florit i Pallicer aconsegueixen marca mínima en la Mitja

ImatgeLa Mitja Marató Illa de Menorca que es va disputar diumenge passat a Ciutadella va servir també com a prova classificatòria pels Island Games de Gibraltar 2019. Tres atletes van aconseguir marques mínimes classificatòries per als jocs. Rafel Quintana, Joan Florit i Maria Pallicer van ser els esportistes IGA més destacats.

Quintana, que es va imposar en la carrera dels 21KM, ho va fer amb un temps d'1:15:18 aconseguint així una marca mínima B, encara que lluny de la seva altra mínima B, en la qual va aconseguir millor temps (1:13:19).

Florit, que és l'actual campió de Balears de marató, va acabar en segon lloc amb un temps d'1:15:42, la qual cosa li va permetre sumar una marca mínima B, ja que no la tenia.

Per la seva banda, Maria Pallicer es va imposar en la categoria femenina amb un temps d'1:29:50 aconseguint una marca mínima C. Amb tot, no millora el seu resultat ja que la corredora ja compta amb una marca mínima A assolida en aquesta fase de classificació amb un temps d'1:24:06.

La propera prova de classificació tindrà lloc el dissabte 24 de novembre, a partir de les 10 hores, en la pista d'atletisme del poliesportiu de Maó.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te